Een claim indienen

Bel +31 850 644 158 van maandag tot vrijdag tussen 10:00-18:15 om uw claim in te dienen.
Wat u kunt verwachten bij het melden van een claim

Neem een betaalkaart om het bedrag van het eigen risico te betalen.

Eigenaars van een Apple-apparaat:
U moet de functie Zoek mijn iPhone uitschakelen voordat we uw claim kunnen accepteren. Scroll omlaag voor instructies.

Als u Zoek mijn iPhone niet uitschakelt, kunnen we u een bedrag tot € 800 aanrekenen (dat bedrag is niet hoger dan de aankoopprijs van het apparaat).

Hoe vind ik de imei van mijn apparaat?

Voor iOS-apparaten (iPhones en iPads) klik hier

Voor Android-apparaten:
-Samsung klik hier
-Huawei klik hier
-Xiaomi klik hier
-OnePlus klik hier

Hoe verwijder ik de diefstalvergrendeling van mijn apparaat?

Voor iOS-apparaten (iPhones en iPads) klik hier
De eenvoudigste manier om zowel Find My iPhone als Touch ID te verwijderen, is door uw apparaat uit uw account te verwijderen voordat we uw claim accepteren. U moet alle inhoud en instellingen op uw iPhone / iPad verwijderen voordat u deze naar ons verzendt, dus zorg ervoor dat u eerst een back-up van alles op uw iPhone / iPad maakt.

Voor Samsung-apparaten klik hier

Als u een nieuwe mobiele telefoon koopt, kunt u uw oude toestel bij ons gratis recyclen

Wij bieden onze klanten graag de mogelijkheid om hun oude mobiele telefoon te recyclen bij aankoop van een nieuw toestel.

Waarom recyclen?

Ongewenste elektrische apparaten zijn de snelst groeiende vorm van afval in Europa. Veel elektrische apparaten kunnen worden gerepareerd of gerecycled, waardoor natuurlijke grondstoffen en het milieu worden gespaard. Niet recyclen betekent dat elektrische apparaten op stortplaatsen terechtkomen waar gevaarlijke stoffen uitlekken die bodem- en waterverontreiniging veroorzaken - schadelijk voor de natuur en volksgezondheid.

Symbool van een doorkruiste vuilnisbak op wieltjes

Het symbool van de doorkruiste vuilnisbak herinnert u eraan dat oude elektrische apparaten kunnen worden gerecycled. Gooi geen elektrische apparaten (ook niet die met het symbool van een doorkruiste vuilnisbak) in de vuilnisbak.

De richtlijn betreffende afgedankte elektrische en elektronische apparatuur - AEEA (Waste Electrical and Electronic Equipment Regulations 2013 - WEEE)

De richtlijn betreffende afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA) vereist dat distributeurs de gescheiden inzameling en milieuvriendelijke verwerking van AEEA maximaliseren. Distributeurs (met inbegrip van detailhandelaars) zijn verplicht om een systeem op te zetten dat alle klanten die nieuwe elektrische apparatuur kopen, de mogelijkheid biedt om hun oude artikelen gratis te recyclen. Als een verantwoordelijke detailhandelaar hebben wij aan deze eisen voldaan door alle klanten die nieuwe elektrische en elektronische apparatuur kopen, een gratis terugnamesysteem aan te bieden zodat consumenten hun oude elektrische apparaten kunnen inleveren op een vergelijkbare basis.

Bel ons voor meer informatie over het weggooien van uw afgedankte elektrische of elektronische apparatuur (AEEA) +31 850 644 158