Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat wordt gedekt door de SquareTrade-verzekering?

Uw smartphone is gedekt tegen ongevallen, verlies en diefstal, plus mechanische en elektrische storingen bij normaal gebruik. Opzettelijke schade is niet gedekt.

Hieronder vindt u een overzicht van enkele uitzonderingen die niet door de verzekering worden gedekt (een volledige lijst met uitzonderingen vindt u onder Algemene Voorwaarden):

  • Diefstal of verlies als gevolg van het onbeheerd achterlaten van het product in voertuigen, in openbare gebouwen of op openbare plaatsen.
  • Schade veroorzaakt door misbruik, nalatigheid of onrechtmatig handelen.
  • Schade aan een van de accessoires voor uw apparaat, inclusief opladers en verlengsnoeren.
  • Software- of computerproblemen, waaronder virussen, spyware, verloren of beschadigde gegevens of programma's, enz.

Hoe dien ik een claim in?

Klik hier om een claim in te dienen.

Hoe kan ik mijn betalingsgegevens bijwerken of mijn verzekering opzeggen?

Als u uw betalingsgegevens wilt bijwerken, neem dan contact op met The PhoneHouse

Als u de verzekering binnen de eerste 30 dagen wilt opzeggen, ga dan terug naar de winkel waar u de verzekering hebt gekocht om de verzekering op te zeggen.

Wilt u uw verzekering buiten de eerste 30 dagen opzeggen, klik dan hier

Hoe neem ik contact op met SquareTrade?

Bel ons op het onderstaande nummer als u vragen heeft of een claim wilt indienen.

Bel +31 850 644 158

Klik hier om uw verzekeringspolis op te zeggen.

Hoe vind ik de imei van mijn apparaat?

Voor iOS-apparaten (iPhones en iPads) klik hier

Voor Android-apparaten:
-Samsung klik hier
-Huawei klik hier
-Xiaomi klik hier
-OnePlus klik hier

Hoe verwijder ik de diefstalvergrendeling van mijn apparaat?

Voor iOS-apparaten (iPhones en iPads) klik hier
De eenvoudigste manier om zowel Find My iPhone als Touch ID te verwijderen, is door uw apparaat uit uw account te verwijderen voordat we uw claim accepteren. U moet alle inhoud en instellingen op uw iPhone / iPad verwijderen voordat u deze naar ons verzendt, dus zorg ervoor dat u eerst een back-up van alles op uw iPhone / iPad maakt.

Voor Samsung-apparaten klik hier

Als u een nieuwe mobiele telefoon koopt, kunt u uw oude toestel bij ons gratis recyclen

Wij bieden onze klanten graag de mogelijkheid om hun oude mobiele telefoon te recyclen bij aankoop van een nieuw toestel.

Waarom recyclen?

Ongewenste elektrische apparaten zijn de snelst groeiende vorm van afval in Europa. Veel elektrische apparaten kunnen worden gerepareerd of gerecycled, waardoor natuurlijke grondstoffen en het milieu worden gespaard. Niet recyclen betekent dat elektrische apparaten op stortplaatsen terechtkomen waar gevaarlijke stoffen uitlekken die bodem- en waterverontreiniging veroorzaken - schadelijk voor de natuur en volksgezondheid.

Symbool van een doorkruiste vuilnisbak op wieltjes

Het symbool van de doorkruiste vuilnisbak herinnert u eraan dat oude elektrische apparaten kunnen worden gerecycled. Gooi geen elektrische apparaten (ook niet die met het symbool van een doorkruiste vuilnisbak) in de vuilnisbak.

De richtlijn betreffende afgedankte elektrische en elektronische apparatuur - AEEA (Waste Electrical and Electronic Equipment Regulations 2013 - WEEE)

De richtlijn betreffende afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA) vereist dat distributeurs de gescheiden inzameling en milieuvriendelijke verwerking van AEEA maximaliseren. Distributeurs (met inbegrip van detailhandelaars) zijn verplicht om een systeem op te zetten dat alle klanten die nieuwe elektrische apparatuur kopen, de mogelijkheid biedt om hun oude artikelen gratis te recyclen. Als een verantwoordelijke detailhandelaar hebben wij aan deze eisen voldaan door alle klanten die nieuwe elektrische en elektronische apparatuur kopen, een gratis terugnamesysteem aan te bieden zodat consumenten hun oude elektrische apparaten kunnen inleveren op een vergelijkbare basis.

Bel ons voor meer informatie over het weggooien van uw afgedankte elektrische of elektronische apparatuur (AEEA) +31 850 644 158